Työajat

Dudella ei ole kiinteitä työaikoja vaan jokainen päättää käyttämänsä ajan sen mukaan miten parhaaksi näkee. Työntekijä käyttää päivästään vähintään 8 (kahdeksan) tuntia työasioihin, mutta tunteja ei erikseen seurata.

Ei ole väliä missä ja milloin töitä tekee, kunhan ne tulee tehtyä.

Etäpäivät

Halutessaan töitä voi tehdä etänä, mutta silloin nyrkkisääntönä on, että täytyy olla tavoitettavissa. Etäpäivänä asioista keskustellaan yrityksen Slackissa, josta on myös saatava kiinni kohtuullisessa ajassa.

Viimeksi muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/tyoajat.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos f37f306 GitHubissa. Näytä versiohistoria.

10.8.2017 07:48:05 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/tyoajat.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos f37f306 GitHubissa.

10.8.2017 07:47:54 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/tyoajat.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos 64e82f0 GitHubissa.

Tämä Handbook kertoo kuinka me teemme asioita Dudella, mutta saa ottaa koppia myös omaan toimintaan. Emme takaa että kaikki meidän jutut toimivat muilla samalla tavalla. Ole mitä olet! Kaikki on avointa GitHubissa: digitoimistodude/handbook