Palvelimet

Duden Ulvilassa sijaitsevat dedikoidut palvelimet ovat fyysisesti Multim Oy:n hoidettavissa, mutta palvelintekniikan ylläpito kuuluu Duden tekniselle tiimille. Vähintään kerran kuukaudessa on tarkistettava, että tekniikassa ei ole haavoittuvuuksia.

Käyttöjärjestelmä ja web-palvelin

Käyttöjärjestelmänä käytetään Ubuntu 14.04 Trusty LTS:ää, ellein toisin päätetä. Palvelintekniikkana toimii LEMP, lähtökohtaisesti uusimmat versiot nginxistä, MariaDB:stä sekä PHP7:sta. HHVM:n käyttöä pyritään vähentämään PHP:n kehittyessä.

Aiheeseen liittyviä bloggauksia

Viimeksi muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Full export from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos a0ac9b5 GitHubissa. Näytä versiohistoria.

7.8.2017 09:25:53 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Full export from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos a0ac9b5 GitHubissa.

Tämä Handbook kertoo kuinka me teemme asioita Dudella, mutta saa ottaa koppia myös omaan toimintaan. Emme takaa että kaikki meidän jutut toimivat muilla samalla tavalla. Ole mitä olet! Kaikki on avointa GitHubissa: digitoimistodude/handbook