Kuka käsittelee henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy vain Digitoimisto Dude Oy:n omistajilla, omilla työntekijöillä ja koko henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

Sopimus/tarjousvaiheessa asiakas myöntää tai on myöntämättä refrenssioikeuden – myöntävän vastauksen myötä voimme kertoa asiakkaasta muillekin. Referenssitarinoihin kysymme erikseen asiakkaalta luvan.

Tietojen hallinnasta vastuussa oleva yritys:

Digitoimisto Dude Oy (Y-tunnus: 2548021-5)
Gummeruksenkatu 5
40100 Jyväskylä

Viimeksi muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/kuka-kasittelee-henkilotietojani.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos 747a2b8 GitHubissa. Näytä versiohistoria.

25.4.2018 08:01:08 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/kuka-kasittelee-henkilotietojani.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos 747a2b8 GitHubissa.

Tämä Handbook kertoo kuinka me teemme asioita Dudella, mutta saa ottaa koppia myös omaan toimintaan. Emme takaa että kaikki meidän jutut toimivat muilla samalla tavalla. Ole mitä olet! Kaikki on avointa GitHubissa: digitoimistodude/handbook