Tiivistelmä

Digitoimisto Dude Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuuden vaikuttaa tietojesi käsittelyyn tarvittaessa.

Tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Digitoimisto Dude Oy:n tarjoamia palveluita.

Duden keräämät tiedot voidaan jakaa käyttäjän ostoprosessia ennen, sen aikana ja sen jälkeen annettuihin tietoihin, verkkopalveluiden kuten dude.fi:n tai muiden Duden tekemien nettisivujen käytöstä havannoituihin tietoihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja

  • Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen
  • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
  • Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen

Viimeksi muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/tiivistelma.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos aec8901 GitHubissa. Näytä versiohistoria.

25.4.2018 07:26:58 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/tiivistelma.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos aec8901 GitHubissa.

Tämä Handbook kertoo kuinka me teemme asioita Dudella, mutta saa ottaa koppia myös omaan toimintaan. Emme takaa että kaikki meidän jutut toimivat muilla samalla tavalla. Ole mitä olet! Kaikki on avointa GitHubissa: digitoimistodude/handbook