Toimistotila

Viihtyvyys on tärkeintä.

Duden toimisto sijaitsee Kauppakatu 14 sijaitsevassa rakennuksessa sisäänkäynnistä oikealla, käytössä on kokonaan rakennuksen toisen kerros. Paikka on valittu sillä perusteella, että se on sellainen, jossa kukin dude viihtyy parhaimmillaan valtaosan päivästä ja vuodesta.

Toimistoa saa kehittää mielensä mukaan, kunhan asioista keskustellaan porukalla ennen näkyviä muutoksia.

Ergonomia

Käytössä on melkein tonnin työtuolit, joissa ei mene selkä rikki. Työpöydistä jokainen on sähköpöytä, jonka voi tarvittaessa nostaa ylös.

Välineet

Suosimme Macbook Pro-tietokonetta, jonka saa helposti ”pöytäkoneeksi” sekä mukaan. Kuulokkeet ovat sulkevat ja tarvittaessa vastamelutoiminnolla varustetut, jotta voi keskittyä.

Virvokkeet

Jura X8 kahvikone pitää huolta siitä, että kahvi on aina pavuista jauhettua. Kahvit toimittaa Paahtimo Papu.

Siisteys

Jokainen huolehtii omien astioidensa tiskaamisesta sekä siitä, että niitä ei kerry joka nurkkaan.

Ruokia ei jätetä jääkaappiin pilantumaan, vaan katsotaan että tarjolla on tuoretta tavaraa. Muuten jääkaapin käyttö on vapaata.

Toimistoa ei tarvitse siivota, ellei erikseen innostu, sillä toimiston siivoaa säännöllisesti siivooja. Tavarat olisi kuitenkin hyvä pitää sellaisessa järjestyksessä, että ne eivät häiritse muita.

Lounge

Lounge on paikka, jossa voi jutella ja rentoutua. Sieltä löytyy Arcade-pelikone, pari kitaraa, sohva, televisio ja Darts-tikkataulu.

Aiheeseen liittyviä bloggauksia

Last updated