Palaverit

Duden tapa pitää asiakaspalavereita on epäformaalin rento, mutta puhtaan ammattimainen. Asiakaspalavereissa muistetaan antaa suunvuoro toiselle ja pyritään kuuntelemaan niin asiakasta kuin kanssatyöskentelijääkin.

Asiakkaalle ollaan rehellisiä kaikissa asioissa, eikä luvata sellaista mitä ei pystytä tekemään sovitusti. Mieluummin ollaan liian rehellisiä (”ei pysty”) kuin liikaa lupaavia. Lähtökohtana tehdään mitä sanotaan ja sanotaan mitä tehdään.

Palaverit pyritään pitämään maanantaisin ja perjantaisin.

Palavereja ei sovita ilman agendaa, eikä turhia palavereja pidetä.

Sisäiset palaverit

Yrityksen kesken viikkopalaveri pidetään joka maanantai hyvissä ajoin ennen isompien töiden aloittamista. Tästä voidaan tarvittaessa joustaa kiireen tai tarpeellisuuden puitteissa. Pitämättä ei ole sallittua jättää toista viikkoa peräkkäin.

Duden omistajat pyrkii pitämään tapaamisen vähintään kerran kahdessa kuukaudessa.

Viimeksi muokattu käyttäjän Timi Wahalahti toimesta viestillä "save", katso muutos 1ceb0af GitHubissa. Näytä versiohistoria.

5.11.2019 07:16:47 Muokattu käyttäjän Timi Wahalahti toimesta viestillä "save", katso muutos 1ceb0af GitHubissa.

10.8.2017 08:24:58 Muokattu käyttäjän Roni Laukkarinen toimesta viestillä "Lisäys turhista palavereista", katso muutos 20ccf32 GitHubissa.

10.8.2017 07:45:37 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/palaverit.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos 7f9c3e5 GitHubissa.

7.8.2017 12:11:22 Muokattu käyttäjän Roni Laukkarinen toimesta viestillä "Palaveripäivät ylös", katso muutos bfb06f8 GitHubissa.

7.8.2017 09:25:53 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Full export from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos a0ac9b5 GitHubissa.

Tämä Handbook kertoo kuinka me teemme asioita Dudella, mutta saa ottaa koppia myös omaan toimintaan. Emme takaa että kaikki meidän jutut toimivat muilla samalla tavalla. Ole mitä olet! Kaikki on avointa GitHubissa: digitoimistodude/handbook