Ilmapiiri ja työrauha

Duden primitiivisestä ja tulehtuneesta huumorista huolimatta pyritään antamaan työrauha kaikille. Kuulokkeet päässä tarkoittaa ”älä häiritse”. Silloin voi laittaa viestä Slackin kautta tai hienovaraisesti heiluttaa, jos asia on tärkeä. Pyritään vähentämään heiluttelua kuitenkin.

Huonoja päiviä on välillä jokaisella, mutta pyritään joka päivä olemaan kohteliaita ja kärsivällisiä kanssatyöskentelijöille. Toisen päivää tai filistä ei tule pilata oman harmistuksen vuoksi, vaikka olisi miten toisen syy. Tuohtumuksen voi pitää sisällään ja keskittyä enemmän siihen miten asioita saadaan eteenpäin.

Viimeksi muokattu käyttäjän Roni Laukkarinen toimesta viestillä "Ajatusvirhe tekstissä", katso muutos 1ecf926 GitHubissa. Näytä versiohistoria.

13.10.2017 07:06:00 Muokattu käyttäjän Roni Laukkarinen toimesta viestillä "Ajatusvirhe tekstissä", katso muutos 1ecf926 GitHubissa.

10.8.2017 07:45:27 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Syncing _pages/ilmapiiri-ja-tyorauha.md from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos 0cfb9b6 GitHubissa.

7.8.2017 09:25:53 Muokattu käyttäjän Roni toimesta viestillä "Full export from WordPress at https://handbook.dude.fi/wp (Dude Handbook) - wpghs", katso muutos a0ac9b5 GitHubissa.

Tämä Handbook kertoo kuinka me teemme asioita Dudella, mutta saa ottaa koppia myös omaan toimintaan. Emme takaa että kaikki meidän jutut toimivat muilla samalla tavalla. Ole mitä olet! Kaikki on avointa GitHubissa: digitoimistodude/handbook